Venda i Instal·lació Reixes de Ballesta Barcelona

Les reixes serveixen per protegir casa nostra o negoci de perills i assaltants procedents de l’exterior. De tots els tipus de reixes, les de ballesta són una de les millors opcions tant per la seguretat que ofereixen, com per la fàcil instal·lació i el nul manteniment.

Les reixes de ballesta compten amb una sèrie d’avantatges que enumerarem a continuació, de la mateixa manera que intentarem il·lustrar-te perquè, en cas que hagis de protegir alguna propietat amb una reixa, portis a terme la decisió més encertada.

Per saber si una reixa de ballesta és l’element que necessitem per protegir el nostre habitatge o negoci, tindrem en compte una sèrie de factors com l’espai que hem de salvaguardar, la zona on estarà instal·lada i les condicions ambientals a què serà exposada.

Truqui ara al : 665 470 870

rejas 4 2021 4 - Venda i Instal·lació Reixes de Ballesta

Actualment, al mercat podem trobar reixes de ballesta de màxima qualitat i fabricades a base de ferro. Aquestes es troben suspeses i equipades amb rodaments superiors que permeten moure-la sense cap esforç, sense importar-ne les dimensions, amb pany de seguretat. Poden ser giratòries d’una o dues fulles.

També podem trobar al mercat diferents acabats entre els quals podrem triar el que més convingui des del pla estètic a la nostra propietat: zincat o lacat al forn en diversos colors.

Un element còmode i segur

És clar que, per regla general, posar reixes en un habitatge no és una cosa que es faci per gust, sinó més aviat per necessitat. En qualsevol cas, no pensarem que pel simple fet d’haver d’instal·lar una reixa, de ballesta o del tipus que sigui, perdrem en qualitat de vida o accessibilitat, si es tracta d’un local comercial.

En el cas concret de les reixes de ballesta, solen estar col·locades en plantes baixes d’habitatges o edificis i tenen la capacitat de interferir mínimament amb les vistes de la finestra i l’impacte estètic a la façana de l’habitatge, gràcies a l’evolució en els dissenys i acabats que han tingut en els darrers anys.

De fet, no és desgavellat pensar en instal·lar reixes amb dissenys nous que donaran un toc personal a les finestres o que poden combinar amb la resta d’elements de la façana. En tot cas, l’important és seleccionar el model de reixes que ens permeti seguir el disseny i l’estil de decoració de la resta de l’habitatge. Per si no has quedat del tot convençut respecte a les reixes de ballesta, a continuació enumerar-te els seus principals avantatges:

• No necessiten cap manteniment • Estan fabricades en materials resistents • Són molt fàcils de plegar tant a l’hora de tancar-les, com quan es desitja tenir-les obertes • En lloc de cadenats funcionen amb un pany propi, que podem trobar en diferents nivells de seguretat • S’adapten a les teves necessitats, ja que pots trobar reixes de ballesta de moltes mides diferents. • No impedeixen l’entrada de llum i corrents d’aire a la casa. • Necessiten un espai d’instal·lació molt petit. hora de plegar-la • Pots triar el color que més t’agradi perquè combini amb la resta d’elements al costat dels que es troba instal·lada.

Decideix-te per les reixes de ballesta

Com podeu veure, a l’hora de protegir el vostre habitatge o local comercial, us recomanem les reixes de ballesta. Un clàssic que ha sabut reinventar-se oferint opcions ideals per a les necessitats actuals dels clients. D’interior, exterior i amb diferents maneres d’obertura.

Observa detingudament totes les opcions i, amb la informació que t’hem donat en aquest article, no us costarà prendre la decisió més adequada.

rejas ballestas 03 2021 - Venda i Instal·lació Reixes de Ballesta

Com instal·lar reixes de ballesta a Barcelona?

Per instal·lar reixes de ballesta a Barcelona, pots seguir els passos següents:

Selecciona les reixes de ballesta que vols instal·lar. Assegureu-vos que siguin adequades per a la mida de la finestra o porta on les vols col·locar i que compleixin amb els estàndards de seguretat requerits.
Mesura l’espai on vols instal·lar les reixes de ballesta per assegurar-te que s’ajustin correctament.
Compra les eines necessàries per a la instal·lació, com ara un trepant, cargols, tacs, nivell, etc.
Abans d’instal·lar les reixes de ballesta, heu d’obtenir l’autorització corresponent de les autoritats locals, ja que algunes àrees poden tenir restriccions quant a la instal·lació de reixes en finestres o portes.
Quan tinguis l’autorització necessària, pots començar a instal·lar les reixes de ballesta. Assegureu-vos de seguir les instruccions del fabricant acuradament i utilitzeu les eines adequades per assegurar una instal·lació segura i sòlida.
Si no et sents còmode instal·lant les reixes de ballesta tu mateix, pots contractar un professional perquè ho faci per tu. Assegureu-vos de triar algú amb experiència i habilitats adequades en la instal·lació de reixes de ballesta.
És important recordar que les reixes de ballesta són una mesura de seguretat efectiva per protegir la teva llar, però també cal assegurar-te que no afectin l’estètica de l’edifici i que compleixin les normatives locals.

Quins tipus de reixes de ballesta a Barcelona?

Hi ha diferents tipus de reixes de ballesta que es poden instal·lar a Barcelona. Alguns dels tipus més comuns són:

Reixes de ballesta extensibles: Aquestes reixes són molt populars ja que es poden estendre i retreure fàcilment, cosa que permet una major flexibilitat en el seu ús. Són ideals per a finestres o portes que no tenen una mida estàndard.
Reixes de ballesta fixes: Aquestes reixes són més sòlides i s’instal·len de manera permanent. Són ideals per a finestres o portes que necessiten una seguretat addicional, com ara locals comercials o propietats d’alt risc.
Reixes de ballesta d’alumini: Aquestes reixes són resistents i lleugeres, cosa que les fa ideals per al seu ús en finestres i portes de terrasses o balcons.
Reixes de ballesta de ferro: Aquestes reixes són molt sòlides i resistents, cosa que les fa ideals per al seu ús en propietats que requereixen una major seguretat. No obstant això, el seu pes pot dificultar la instal·lació i el manteniment.
Reixes de ballesta amb disseny personalitzat: També es poden trobar reixes de ballesta amb dissenys personalitzats, que poden combinar seguretat i estètica. Aquestes reixes poden ser ideals per a propietats històriques o edificis dinterès arquitectònic.
És important triar el tipus de reixa de ballesta adequada per a cada necessitat, i en cas de dubtes, és recomanable consultar-ho amb un expert en seguretat i serralleria.

Contacteu amb nosaltres

  On treballem

  5/5 - (1 voto)

  Venda i Instal·lació Reixes de Ballesta Barcelona

  Venda i Instal·lació Reixes de Ballesta Barcelona Les reixes serveixen per protegir casa nostra o negoci de perills i assaltants procedents de l'exterior. De tots els tipus de reixes, les de ballesta són una de les millors opcions tant per la seguretat que ofereixen, com per la fàcil instal·lació i el nul manteniment. Les reixes [...]

  manya banner - Venda i Instal·lació Reixes de Ballesta

  C. d'Enric Granados, 63
  08008 Barcelona Catalonia ES

  Telefono

  • 665 470 870

  Email

  Web

  Descripcion

  Venda i Instal·lació Reixes de Ballesta Barcelona Venda i Instal·lació Reixes de Ballesta Barcelona Les reixes serveixen per protegir casa nostra o negoci de perills i assaltants procedents de l'exterior. De tots els tipus de reixes, les de ballesta són una de les millors opcions tant per la seguretat que ofereixen, com per la fàcil instal·lació i el nul manteniment. Les reixes [...]

  Coordenadas: 41.3909535, 2.153208
  Precio: 80 - 350€
  Scroll al inicio
  665 470 870