Persianes Enrotllables Barcelona

Persianes enrotllables Barcelona Reparació  Instal·lació Persianes Barcelona  Reparació Persianes Barcelona Serveis Persianes Barcelona Motors Persiana Barcelona Instal·lació Persianes de Local i Negocis Barcelona

Truqui ara al : 665 470 870

puertas garaje - Persianes Enrotllables Barcelona
Persiana enrotllable Barcelona. Servei de serralleria urgent i no urgent de persianes enrotllables metàl·liques a Barcelona ciutat i àrea metropolitana de Barcelona. Amb més de 20 anys d’experiència en el sector; l’equip de Serralleria Barna ha acumulat un ampli coneixement tècnic sobre persianes; i sobre qualsevol tipus i configuració de persiana metàl·lica que es necessiti en botigues, magatzems, garatges o locals comercials.

Reparació Persianes Enrotllables Barcelona

reparacion puerta enrollable Valencia - Persianes Enrotllables Barcelona
Les reparacions de persianes enrotllables és un dels nostres serveis estrella. Tenim una llarga experiència amb tot tipus de problemes amb les persianes; donem ràpida solució ajudant als nostres clients a disposar de la seva persiana en òptimes condicions ràpidament.

La nostra dilatada experiència treballant amb persianes metàl·liques; fa que els nostres tècnics serrallers siguin els més competents en el seu camp a tot Barcelona. Això ens permet oferir la millor relació qualitat / preu en serveis de reparació o instalacion de persianes enrotllables a Barcelona.

Les persianes enrotllables quan estan instal·lades en botigues, locals comercials o comerços; a l’ésser l’entrada principal al negoci han de funcionar correctament, d’una altra manera impedirà l’entrada de clients i afectarà negativament a les vendes i l’ingrés; per tant es de crucial importància reparar la persiana immediatament.

A causa de trencaments per ús o desgast o per altres raons; de vegades es necessita una reparació urgent de la persiana; per permetre l’entrada a el local, botiga o garatge. En Serralleria Barna disposem de servei urgent 24 hores de reparació persianes enrotllables a Barcelona.

Instal·lació Persianes Enrotllables Barcelona

Persianes Enrotllables Serralleria Barna - Persianes Enrotllables Barcelona
Serralleria
Barna li ofereix un servei integral d’instal·lació de persianes enrotllables a Barcelona i àrea metropolitana de Barcelona. Quan el funcionament del seu persiana no és bo o simplement és vella i necessita canviar-se sencera o parts d’ella, som la serralleria de la seva confiança. Dominem i som experts en instal·lar tot tipus de persianes enrotllables i donem garantia per escrit en instal·lacions de:

 • Persianes enrotllables de lama cega
 • Persianes enrotllables de varilla de cèrcols o petxines
 • Peraianas enrotllables encunyades
 • Persianes enrotllables microperforades

A part de l’tipus de lama, les nostres persianes enrotllables consten de guies amb orelletes o potes per a fixació en obra. L’eix és de tub de 48 o de 60 Ø depenent de les dimensions de la persiana. I els molls són d’espiral a mida en funció de la mida de la persiana, que inclou politges de niló. Amb això aconseguim un funcionament fluid i suau.

Truqui i demani pressupost sense compromís per telèfon, email o whatsapp

¡AVUI MATEIX!

Persiana Enrotllable de lama cega

persiana enrollable Valencia - Persianes Enrotllables Barcelona

Són les mes utilitzades per la seva robustesa i seguretat, fabricades en lama de ferro galvanitzat protegit contra l’oxidació, i també les instal·lem lacades a color, disposem d’una àmplia gamma de colors i demanem a el client ens indiqui el color que desitja de la carta RAL estàndard.

Instal·lem molt sovint aquest tipus de persiana enrotllable en locals comercials i en locals d’empreses per la seva seguretat i discreció ja que no permet veure l’interior. Per la mateixa raó, també instalamois moltes en garatges de particulars i de comunitats de veïns i pàrquings. I és el tipus de persiana enrotllable més utilitzada en naus indistriales, magatzems, tallers o fins i tot en oficines a peu de carrer.

Poden ser d’accionament manual o accionament automàtic a motor per al qual disposem d’una àmplia gamma de possibilitats de motors i automatismes adaptats a el tipus i aplicació de cada porta que instal·lem.

Persiana enrotllable de varilla d’acer

persianes varilla - Persianes Enrotllables Barcelona

Son ideals per a botigues i locals comercials; les persianes de varilles fan possible la visió a l’aparador o a l’interior de la botiga; mantenint la seguretat de el local comercial o botiga mentre està tancada.

La persiana està fabricada en varilla d’acer zincada de de 8 mms cosides unes amb les altres amb grapes llises per donar consistència a tot el conjunt. Les varilles poden ser de diverses formes, les més comuns són les de forma de petxina i les en forma de cèrcols.

En ocasions el client ens demana configuracions mixtes, 1 metre o més a la part inferior i la superior amb lames cegues i la part central a varilles.

La persiana de varilla ve equipada amb un sòcol a la part inferior de 13 cm, amb el seu pany central de passadors als costats.

Persiana enrotllable de lama encunyada

 

Persianes Encunyades - Persianes Enrotllables BarcelonaLes persianes enrotllables de lames encunyades més fecuentes són les que estan fabricades en lama de ferro o acer galvanitzat o les fabricades en lama d’alumini.

Els encunys són finestres que solen ser de 100x50mm situades juntes entre elles per proporcionar una bona visió a través d’elles per veure l’interior de el local, botiga o aparador, i a el mateix temps donen una presència elegant i una sensació de seguretat.

A les persianes enriollables de lamam encunyada s’ofereix l’opció tancar les finestres amb plaques de policarbonat transparent.

Aquestes persianes enrotllables de lama encunyada es poden subministrar en versió d’accionament manual o motoritzades amb centralota i comandaments a distància o arrencada i per d’el motor polsadors.

Persiana enrotllable de lama microperforada

Persiana Microperforada - Persianes Enrotllables Barcelona

Les persianes enrotllables microperforades està fabricades generalment d’alumini extrusionat, amb possibilitats de diversos colors, també disponibles en lama de ferro galvanitzat microperforades. Sovint instal·lades en locals comercials i botigues.

Les lames microperforades creen un entorn càlid i confortable per la seva capacitat de dismuir la intensitat amb la qual entra la llum solar al local, i proporciona una àmplia superfície de ventilació ja que pot cobrir l’obertura completa dels accessos a la botiga, amb la vetaja addicional que dificulta l’entrada insectes i mosquits.

Aquest tipus de persiana enrotllable, amb les lames microperforades, es pot fer en diferents colors seguint el RAL estàndard triat pel client, per a complementar el local o botiga amb els colors corporatius o seguint el disseny de la decoració.

El nostre propòsit en Serralleria Barna és proporcionar als nostres clients tota la seguretat i confiança en el funcionament correcte de la persiana enrotllable a la seva botiga, local comercial, magatzem, nau o garatge.

Quan no pugui accedir a l’interior de la seva botiga, garatge o local; perquè la seva persiana s’ha trencat o no funciona, truqui per al nostre servei urgent d’Arreglar Persiana enrotllable Barcelona.

Contacteu amb nosaltres

  On treballem

  4.3/5 - (3 votos)

  Persianes Enrotllables Barcelona

  Persianes Enrotllables Barcelona Persianes enrotllables Barcelona Reparació ☎ Instal·lació Persianes Barcelona ➤ Reparació Persianes Barcelona ☎ Serveis Persianes Barcelona ➤ Motors Persiana Barcelona ➤ Instal·lació Persianes de Local i Negocis Barcelona Truqui ara al : 665 470 870 Persiana enrotllable Barcelona. Servei de serralleria urgent i no urgent de persianes enrotllables metàl·liques a Barcelona ciutat i àrea [...]

  manya banner - Persianes Enrotllables Barcelona

  C. d'Enric Granados, 63
  08008 Barcelona Catalonia ES

  Telefono

  • 665 470 870

  Email

  Web

  Descripcion

  Persianes Enrotllables Barcelona Persianes Enrotllables Barcelona Persianes enrotllables Barcelona Reparació ☎ Instal·lació Persianes Barcelona ➤ Reparació Persianes Barcelona ☎ Serveis Persianes Barcelona ➤ Motors Persiana Barcelona ➤ Instal·lació Persianes de Local i Negocis Barcelona Truqui ara al : 665 470 870 Persiana enrotllable Barcelona. Servei de serralleria urgent i no urgent de persianes enrotllables metàl·liques a Barcelona ciutat i àrea [...]

  Coordenadas: 41.3909535, 2.153208
  Precio: 80 - 350€
  Scroll al inicio
  665 470 870