Canviar Panys Bombins Barcelona

Canviar Panys y Bombins Barcelona ☎ Instal·lar i Arreglar Panys i Bombins Barcelona ➤ Panys de Seguretat Barcelona ☎ Bombins Antibumping Barcelona ➤ Instal·lar i Canviar Panys de Persiana a Terra ➤ Instal·lar Forrellats de Seguretat Barcelona

Truca al : 665 470 870

Canviar Panys Bombins Barcelona Serrallers 24 hores

Cerraduras Bombines Seguridad - Canviar Panys Bombins Barcelona

Serrallers experts en canviar panys i bombins Barcelona de totes les marques i models per a qualsevol nivell de seguretat. Fem arranjaments i ajustos en panys i portes quan l’ocasió ho permet.

Canvi de panys Barcelona per desgast, canvi de propietari, intent de robatori o vandalisme.

Instal·lem i canviem panys embotits, de sobreposar i de qualsevol altre tipus, amb claus de serreta, de punts o de gorges.

Instal·lem i substituim bombins i cilindres de seguretat en panys de totes les marques i models. Oferim les millors condicions en bombins i cilindres de seguretat, antibumping, antitrepant i antirotura.

Treballem les millors marques de bombins i cilindres de pany, entre elles Abus, Arcu, Azbe, Baton, Cisa, Corbin, CR, Ezcurra, Fac, Fichet, Inceca, Iseo, Jis, JPM, Linx, Mauer, MCM, Mia, Moia , Mottura, Multilock, en Potent, Serraller, Sidese, STS, Tesa, Tover, UCEM.

Col·loquem panys de seguretat complets en portes enrotllables i persianes metàl·liques, i reforcem la seva seguretat amb panys addicionals i forrellats.

Instal·lar i arreglar Panys Embotits Barcelona

cerraduraseguridad - Canviar Panys Bombins Barcelona

Els panys de seguretat embotits estan especialment dissenyats per a diferents fronts i voltes de clau, nombroses combinacions de tancador, palanca i maneta, i la seva versatilitat permet col·locar-les en portes cuirassades o blindades i amb cilindres de pompa.

Els panys embotits normalment van equipats amb perfils d’acer que dificulten encara més l’accés fraudulent, ja que estan emmarcats al interior de la porta. Son panys multipunt amb barres i diversos punts d’ancoratge reforçats per evitar l’apalancament, i es complementen amb cilindres o bombins de seguretat.

No tots els serrallers saben o poden col·locar panys d’embotir, nosaltres som especialistes. Tècnicament dominem tota mena de panys i marques especials o de prestigi com ARCU, BATON, CISA, CVL, Dierre, EZCURRA, FIAM, FICHET, MCM, Mottura, ORENGO , TESA, etc.

Instal·lar i arreglar Panys de Seguretat Barcelona

cerradura seguridad - Canviar Panys Bombins Barcelona

Els panys de seguretat, en anar sobreposats per l’interior de la porta, fan més difícil l’accés pels intrusos. Es pot millorar molt la seva seguretat afegint un pany de sobreposar amb barres i punts d’ancoratge reforçats; o canviar el pany existent a panys multipunt; que van equipats amb cilindres de seguretat, per evitar l’obertura forçada i el palanquejament.

Panys de seguretat multipunt d’utilizacó en portes residencials proporcionen nivells de seguretat inèdits per al mercat de gamma alta amb punts de tancament independents i pany protegit al interior de la porta, que complementat amb un bombi de seguretat i escuts antitrepant de protecció del cilindre, fa la porta pràcticament inexpugnable.

Disponibles els 365 dies a l’any per a serveis urgents i no urgents de canvi panys Barcelona ciutat; i els municipis de les comarques del Maresme, el Baix Llobregat, el Garraf, el Vallès i el Barcelonès.

Bombins i cilindres de seguretat Barcelona

Bombin seguridad - Canviar Panys Bombins BarcelonaSerrallers 24 hores Barcelona experts en instal·lar i substituir bombins i cilindres de seguretat en panys de totes les marques i models.

Des dels models patentats de clau incopiable més bàsics fins a la més alta gamma de seguretat, els nostres cilindres han estat equipats amb els sistemes de protecció més avançats: passadors de molla, sistema extracció, antibumping i antirotura. I en capacitat de fer amaestraments i igualaments

Experts en Amaestraments i Igualaments a Panys Bombins Barcelona.

L’amaestrament de claus és la solució ideal per a les comunitats de veïns. La idea general és que cada propietari pugui obrir, amb una sola clau; les zones comunes de l’edifici (entrada principal, accés a garatge, accés a trasters, etc.) i la porta de l’habitatge; però no podrà obrir altres habitatges.

Entre les seves principals característiques del Amaestrament trobem:

 • La comoditat d’administrar una sola clau (el que elimina el cost de duplicar diverses claus).
 • Facilitat per al personal de manteniment per realitzar-la, i millora de la gestió dels punts d’accés.
 • Permet ampliar les instal·lacions amb nous habitatges o zones comuns, sempre que hagin estat previstes amb antelació..

Bombins i cilindres antibumping Barcelona

cilindro antibumping - Canviar Panys Bombins BarcelonaSerrallers 24 hores Barcelona especialistes en canviar bombins de qualsevol tipus a bombins antibumping, antitrepant i antirotura amb protecció activa. El 90% dels panys existents al mercat s’obren pel mètode bumping.

Els bombins antibumping que fem servir compten amb nivells de protecció superiors als estàndards de la normativa europa vigent a Espanya; i són del tipus incopiable, resistents al rossinyol o ganzúa, al trepant, la torsió i l’extracció.

Els nostres bombins compten amb perns antirossinyol, perns de detecció de clau i elements de regata.

Bombins pany perfil europeu Barcelona

cilindro europeo barcelona - Canviar Panys Bombins BarcelonaSerrallers experts en bombins de perfil europeu a Barcelona. En molts casos, amb el canvi de bombi del pany; i de vegades amb l’adaptació del cilindre als de perfil europeu; evitem haver de canviar el pany sencer, amb el consegüent estalvi en la posada en funcionament del seu pany.

Els bombins de perfil europeu de clau plana o de punts reversibles tenen una capacitat excepcional de combinació; i són el tipus ideal per amaestraments de claus en edificis residencials, d’oficines o institucionals; ja que la segona fila de pitons manté intacta la seguretat.

Cilindres de pompa Barcelona

cilindro cerradura barcelona - Canviar Panys Bombins BarcelonaSerrallers 24 hores amb dilatada experiència en substituir cilindres de pompa que generalment van en panys de seguretat superposades o en les anomenades caixes centrals de seguretat.

Disponibles per a diverses marques de panys i especificacions tècniques de seguretat, treballem cilindres de pompa antirossinyol i antibumping i preparats per a claus incopiables.

També fem adaptacions de cilindres de pompa a cilindres de perfil europeu. Truqui’ns per a un pressupost sense compromís.

Panys de persiana a Terra Barcelona

cerradura persiana - Canviar Panys Bombins BarcelonaA més de substituir panys, som especialistes en instal·lar i canviar panys de persiana a terra en portes enrotllables i persianes metàl·liques, instal·lem totes les marques i models.

A més dels habituals amb cos d’acer i pipeta de llautó; per a màxima seguretat utilitzem dispositius de sistema antitall, construïts en cos d’acer inoxidable i bombi en acer inoxidable. Van amb clau de seguretat de punts o clau tubular; amb possibilitat de igualament de claus per a obertura de diversos dispositius amb la mateixa clau.

Contacteu amb nosaltres

  On treballem

  4/5 - (1 voto)

  Canviar Panys Bombins Barcelona

  Canviar Panys Bombins Barcelona Canviar Panys y Bombins Barcelona ☎ Instal·lar i Arreglar Panys i Bombins Barcelona ➤ Panys de Seguretat Barcelona ☎ Bombins Antibumping Barcelona ➤ Instal·lar i Canviar Panys de Persiana a Terra ➤ Instal·lar Forrellats de Seguretat Barcelona Truca al : 665 470 870 Canviar Panys Bombins Barcelona Serrallers 24 hores Serrallers [...]

  manya banner - Canviar Panys Bombins Barcelona

  C. d'Enric Granados, 63
  08008 Barcelona Catalonia ES

  Telefono

  • 665 470 870

  Email

  Web

  Descripcion

  Canviar Panys Bombins Barcelona Canviar Panys Bombins Barcelona Canviar Panys y Bombins Barcelona ☎ Instal·lar i Arreglar Panys i Bombins Barcelona ➤ Panys de Seguretat Barcelona ☎ Bombins Antibumping Barcelona ➤ Instal·lar i Canviar Panys de Persiana a Terra ➤ Instal·lar Forrellats de Seguretat Barcelona Truca al : 665 470 870 Canviar Panys Bombins Barcelona Serrallers 24 hores Serrallers [...] Panys porta Barcelona, Serrallers 24 hores Barcelona. Instal·lació, sustitució i canvi de panys de totes les marques, urgent i no-urgent.

  Coordenadas: 41.3909535, 2.153208
  Precio: 80 - 350€
  Scroll al inicio
  665 470 870