Reixes per a Finestres i Portes

La nostra empresa ofereix reixes per a finestres. Oferim alt nivell de protecció evitant que persones entren i accedeixin al nostre habitatge. Les reixes per a finestres poden ser dissenyades amb diferents colors, estils, nivell de seguretat i formes. Això que l’estètica de casa ja no ha de ser una preocupació o un punt negatiu per no optar per la instal·lació de reixes.

Truqui ara al : 665 470 870

Reixes per a Finestres Barcelona

Les reixes per a finestres, si bé no és un element que instal·larem per gust, és una forma eficaç de protegir el nostre habitatge o local comercial i mitjançant la qual no hem de renunciar a l’apartat estètic.

Avui dia, tant a reixes per a finestres com a reixes per a portes, reixes de ballesta o reixes de comunitat trobem una àmplia gamma de models i colors entre els quals segurament trobarem aquell que millor vagi amb la nostra finestra.

Pel que fa a les mesures, tens l’opció de contactar amb una empresa perquè algun dels seus professionals prengui les dades necessàries i així et presentin les reixes ideals per a la finestra que vols protegir.

rejas fijas - Reixes per a Finestres i Portes

Un element molt més necessari quan hi ha nens a casa

Antiestètic? Com dèiem al principi, les reixes compleixen un objectiu essencial de protecció que en pocs casos podrem rebutjar, i ateses les possibilitats de models, formes i colors que trobem al mercat, no tindrem dificultats per trobar les reixes per a finestres perfectes.

No obstant això, i encara que pot ser un cop dur per a la cura interiorisme de la llar, aquests elements de protecció poden anar més o menys d’acord amb la decoració per no destacar massa.

Com instal·lar reixes per a finestres?

La instal·lació de reixes per a finestres pot variar depenent del tipus de reixes i del tipus de finestra on s’instal·laran. Tot i això, a continuació es presenten alguns passos generals que es poden seguir per a la instal·lació de reixes per a finestres:

Mesurar la mida de la finestra: És important mesurar la finestra per determinar la mida de les reixes que es necessiten. Les reixes han de cobrir tota la finestra i assegurar-se que no hi hagi buits o espais per on un intrús hi pugui entrar.
Seleccionar les reixes adequades: Hi ha diferents tipus de reixes per a finestres, des de reixes de ferro forjat fins a reixes de metall o d’alumini. Seleccionar les reixes adequades dependrà del vostre pressupost, de l’estil de la vostra llar i de la durabilitat que vulgueu.
Instal·lar els suports de les reixes: Els suports han de ser prou forts per sostenir el pes de les reixes i han de fixar-se fermament a la paret o en el marc de la finestra. En alguns casos, pot ser necessari perforar forats per instal·lar els suports.
Instal·lar les reixes als suports: Un cop els suports estiguin instal·lats, es poden instal·lar les reixes als suports. Assegureu-vos que les reixes estiguin anivellades i rectes abans d’assegurar-les al seu lloc.
Ajustar i assegurar les reixes: Quan les reixes estiguin al seu lloc, assegureu-vos que estiguin fermament subjectes i ajustades. Assegureu-vos que els panys i els pestells funcionin correctament i que les reixes no trontollen ni es moguin.
Pintar o protegir les reixes: Si les reixes estan fetes de ferro o metall, és important protegir-les contra la corrosió i l’oxidació. Podeu pintar les reixes amb una capa de pintura protectora per protegir-les contra el clima i altres elements.
És important tenir en compte que la instal·lació de les reixes pot variar depenent del tipus de finestra i del tipus de reixes que s’estiguin instal·lant. Si no sabeu com instal·lar les reixes, és recomanable contractar un professional per realitzar la instal·lació de manera segura i efectiva.

Quins tipus de reixes per a finestres?

Hi ha diversos tipus de reixes per a finestres, entre les quals s’inclouen:

Reixes fixes: Són les més comunes i estan dissenyades per brindar seguretat sense necessitat de ser obertes. S’instal·len a l’exterior de la finestra i poden ser de diferents materials com ferro forjat, acer galvanitzat, alumini, entre d’altres.
Reixes desmuntables: Són similars a les fixes, però es poden treure fàcilment per permetre la neteja de la finestra. Solen estar fetes de materials com ferro o acer.
Reixes corredisses: Són reixes que llisquen cap a un costat per permetre l’obertura de la finestra. Aquest tipus de reixes són més comunes en finestres de grans dimensions, com ara locals comercials o edificis.
Reixes de ballesta: Són reixes extensibles que es poden obrir i tancar com una persiana. Estan dissenyades per proporcionar més seguretat i són ideals per a finestres en plantes baixes o en soterranis.
Reixes de seguretat: Són reixes dissenyades per brindar un nivell extra de seguretat. Poden estar fetes de materials com a acer inoxidable i comptar amb panys o sistemes d’ancoratge addicionals.
És important tenir en compte que lelecció del tipus de reixa dependrà de les necessitats de seguretat i estètica de cada espai.

Que els problemes comuns de reixes per a finestres?

Alguns problemes comuns que es poden presentar a les reixes per a finestres són els següents:

Oxidació: Les reixes de metall, com les de ferro o acer, poden oxidar-se amb el temps si no se’ls dóna el manteniment adequat. Això pot fer que es debilitin i es tornin més vulnerables a la manipulació.
Bloqueig: Les reixes que no han estat instal·lades correctament poden bloquejar l’obertura i el tancament de la finestra. També es poden bloquejar si no se’ls dóna el manteniment adequat.
Dificultat per netejar: Les reixes fixes poden ser difícils de netejar, especialment si estan instal·lades a finestres de difícil accés.
Manca de ventilació: Les reixes fixes poden impedir la ventilació adequada de l’espai i afectar la qualitat de l’aire.
Problemes estètics: Si no s’escull el tipus de reixa adequat per a l’estètica de la casa, pot afectar l’aparença general de la llar.
És important fer el manteniment adequat a les reixes i assegurar-se que estiguin instal·lades correctament per evitar aquests problemes.

rejas para ventanas - Reixes per a Finestres i Portes

La nostra empresa ofereix reixes de seguretat per a portes. Les nostres reixes per a portes estan fetes a mida de ferro d’alta resistència per a les portes de cada client. La nostra empresa compta amb una àmplia varietat de models de portes de ferro amb línies clàssiques o modernes entre les quals els clients poden trobar el disseny que millor s’adapti a les vostres necessitats. La nostra empresa ofereix productes que compleixen els més alts estàndards de qualitat.

No espereu més i feu la comanda dels clients el més aviat possible. Durant l´estiu els terminis de lliurament poden variar.

Reixes de seguretat de porta

Descobriu el nostre extens catàleg de reixes per a finestres. Seleccioneu la porta de seguretat per a Windows que millor s’adapti a les necessitats funcionals i estètiques dels clients i, un cop al vostre arxiu tècnic, digueu-nos les mesures exactes per realitzar la comanda.

No espereu més i feu la comanda dels clients el més aviat possible. Durant l´estiu els terminis de lliurament poden variar.

Si els clients tenen dubtes sobre com mesurar les bretxes per col·locar les finestres de finestra dels clients a casa, els oferim als clients el nostre tutorial per mesurar correctament. Si els clients ja han comprat algun dels nostres productes i no saben com assemblar-lo, donem als clients la possibilitat d’aprendre al nostre tutorial per acoblar la cerca del client.

Reixes Extensible per a Portes

La reixes de ballesta també coneguda com a prop extensible o prop plegable és un dels models de prop més versàtils i comuns.

Les seves peculiaritats permeten integrar-se en pràcticament qualsevol espai, com una porta o una finestra. Dins de les característiques personalitzables que oferim a Profain Grilles, els clients trobaran opcions com plegat i / o plegat, diferents colors per triar i adreces d’obertura.

El seu ús més comú és a terrasses que tenen fàcil accés, finestres de planta baixa a cases, locals comercials i qualsevol altra àrea que pugui ser vulnerable a assalts.

No espereu més i feu la comanda dels clients el més aviat possible. Durant l´estiu els terminis de lliurament poden variar.

Aquest tipus de reixes de ballesta o reixes extensibles amb tires d’acer i coixinets de niló es poden comprar des de la comoditat dels clients a casa mitjançant empreses especialitzades.

Trieu si els clients desitgen una reixeta de finestra extensible o una reixeta de porta extensible, personalitzeu-la amb les mides i característiques que els clients desitgen i rebeu-la a casa en només 2 setmanes. Sempre al millor preu.

Reixes per a portes comunitat

Una porta que porta a un pati comunitari? Amb les reixes per a portes, els clients augmentaran la seguretat i evitaran que ingressin a casa a través de les portes secundàries dels clients.

Les portes de pati i terrassa són les més utilitzades per a robatoris. Són més ocults i menys resistents, de manera que les reixetes de les portes són la solució. Augmentar la seguretat dels clients a la llar i amb això la tranquil·litat dels clients.

La nostra empresa treballa per dissenyar les reixes que s’adaptin millor a les necessitats dels clients. Riells de porta completament a mida i amb un projecte totalment personalitzat. La nostra empresa treballa amb materials de qualitat per brindar als clients un acabat 100% professional.

Contacteu amb nosaltres

  On treballem

  5/5 - (1 voto)

  Reixes per a Finestres i Portes

  Reixes per a Finestres i Portes La nostra empresa ofereix reixes per a finestres. Oferim alt nivell de protecció evitant que persones entren i accedeixin al nostre habitatge. Les reixes per a finestres poden ser dissenyades amb diferents colors, estils, nivell de seguretat i formes. Això que l'estètica de casa ja no ha de ser [...]

  manya banner - Reixes per a Finestres i Portes

  C. d'Enric Granados, 63
  08008 Barcelona Catalonia ES

  Telefono

  • 665 470 870

  Email

  Web

  Descripcion

  Reixes per a Finestres i Portes Reixes per a Finestres i Portes La nostra empresa ofereix reixes per a finestres. Oferim alt nivell de protecció evitant que persones entren i accedeixin al nostre habitatge. Les reixes per a finestres poden ser dissenyades amb diferents colors, estils, nivell de seguretat i formes. Això que l'estètica de casa ja no ha de ser [...]

  Coordenadas: 41.3909535, 2.153208
  Precio: 80 - 350€
  Scroll al inicio
  665 470 870