Reparació Portes de Garatges Barcelona

Reparació Portes de Garatges Barcelona

Els serveis disponibles per a portes de garatge poden variar segons les necessitats individuals i el tipus de porta de garatge que tinguis. Aquí tens una llista de serveis comuns que podrien oferir empreses especialitzades en portes de garatge:

puerta basculante 1hoja - Reparació Portes de Garatges Barcelona

 1. Instal·lació: Les empreses de portes de garatge poden instal·lar diferents tipus de portes de garatge, com portes seccionals, basculants, corredisses, enrrollables i més, segons les teves preferències i les dimensions del teu garatge.
 2. Manteniment preventiu: Les portes de garatge requereixen manteniment regular per assegurar-se que funcionin de manera fiable. Aquest servei pot incloure lubricació de peces mòbils, ajustaments, comprovació de cables i més.
 3. Reparació: Si la teva porta de garatge té problemes com pèrdua de potència, sorolls inusuals, problemes amb els motors o altres avaries, les empreses de reparació de portes de garatge poden solucionar aquests problemes i fer les reparacions necessàries.
 4. Automatització: Moltes portes de garatge es poden automatitzar per obrir-se i tancar-se amb comoditat amb l’ús d’un motor i un sistema de control remot. Les empreses poden instal·lar aquests sistemes i proporcionar-los, si encara no els tens.
 5. Reemplaçament de peces: Si alguna peça de la teva porta de garatge està danificada o desgastada, les empreses de portes de garatge poden reemplaçar aquestes peces per restaurar el funcionament adequat.
 6. Portes de garatge personalitzades: Si desitges una porta de garatge única o que compleixi amb requisits específics, les empreses poden dissenyar i fabricar portes de garatge personalitzades per a tu.
 7. Serveis d’emergència: En cas d’emergència, com una porta de garatge que no es pot tancar o obrir, moltes empreses ofereixen serveis d’atenció urgent les 24 hores per solucionar aquestes situacions imprevistes.
 8. Assessorament i consulta: Si tens dubtes sobre quina porta de garatge és la millor opció per al teu garatge o necessites assessorament tècnic, les empreses poden proporcionar-te orientació i consulta.

Recorda que la disponibilitat de serveis pot variar segons la ubicació i l’empresa específica. Si estàs considerant la instal·lació, reparació o manteniment d’una porta de garatge, és recomanable contactar amb empreses professionals i obtenir diversos pressupostos per assegurar-te de rebre el millor servei i preu possible.

Que els problemes comuns de portes de garatge?

Les portes de garatge poden experimentar diversos problemes amb el temps degut a l’ús regular i l’ús de les condicions climàtiques. Aquí tens una llista de problemes comuns que poden sorgir amb les portes de garatge:

 1. Falla en el motor: El motor de la porta de garatge pot deixar de funcionar degut a desgast, avaria elèctrica o problemes en els components del motor.
 2. Problemes amb els sensors: Les portes de garatge modernes estan equipades amb sensors de seguretat que poden causar problemes si estan obstruïts o fora d’ús. Això pot provocar que la porta no es tanqui o s’obri correctament.
 3. Resort de torsió trencat: El resort de torsió ajuda a elevar i baixar la porta de garatge i pot trencar-se amb el temps. Aquest és un problema important que requereix reparació immediata.
 4. Problemes amb el sistema de corretja o cadena: Si la corretja o la cadena que mou la porta està desgastada o trenca, la porta de garatge no funcionarà correctament.
 5. Porta desalineada: Si la porta de garatge no està alineada correctament en les guies, pot quedar atascada o no tancar correctament.
 6. Desgast dels cables: Els cables que ajuden a equilibrar la porta poden desgastar-se o trencar-se, el que pot provocar problemes de funcionament.
 7. Desgast dels panells: Els panells de la porta poden sofrir danys a causa de col·lisions, granissades o altres factors ambientals, i això pot afectar la seva integritat estructural.
 8. Pèrdua de potència: Problemes amb l’aprovament d’energia elèctrica o amb els interruptors d’alimentació poden fer que la porta de garatge no respongui al comandament.
 9. Rangolis o sorolls forts: Els rangolis o sorolls estranys poden ser signes de problemes amb les peces de la porta o els mecanismes de moviment.
 10. Falta de manteniment: La falta de manteniment regular, com la lubricació de les peces mòbils i les revisions periòdiques, pot provocar problemes de funcionament.
 11. Problemes amb el control remot: Els controls remots poden deixar de funcionar degut a problemes amb la bateria o la sincronització amb la porta.
 12. Problemes amb les peces de plàstic o vinil: En les portes de garatge de plàstic o vinil, les peces poden trencar-se o deteriorar-se amb el temps.

És important abordar aquests problemes de manera oportuna per mantenir la funcionalitat i la seguretat de la porta de garatge. En molts casos, serà necessari cridar a un professional de portes de garatge per diagnosticar i reparar els problemes, especialment si es tracta de reparacions complexes com la substitució del resort de torsió o la reparació del motor.

Quins tipus de portes de garatge?

Hi ha diversos tipus de portes de garatge disponibles, i la elecció del tipus adequat dependrà de les teves preferències estètiques, les necessitats funcionals i l’espai disponible al teu garatge. Aquí tens una llista dels tipus de portes de garatge més comuns:

 1. Portes basculants: Aquestes portes són unes de les més habituals i funcionen mitjançant un mecanisme de torsió. Es muntin en un sistema de rails i es poden obrir cap amunt i cap endavant abans d’entrar al garatge. Hi ha dues variants de portes basculants: les de canal que es desplacen a l’interior del garatge i les de llengueta i ranura que es desplacen a l’exterior.
 2. Portes seccionals: Les portes seccionals estan compostes per panells separats que es desplacen verticalment cap amunt i després es doblen horitzontalment perquè la porta es posi horitzontal quan està tancada. Aquestes portes estalvien espai i ofereixen un aspecte net i contemporani.
 3. Portes corredisses: Les portes corredisses es desplacen horitzontalment a través de rails i es col·loquen a un costat del garatge quan s’obren. Aquestes portes són ideals per als garatges amb sostres baixos o quan es necessita un sistema de funcionament sense torsió.
 4. Portes enrrollables: Les portes enrrollables estan fets de lames d’acer o alumini que es desenrotllen verticalment cap amunt i es guarden en una caixa situada al sostre del garatge quan estan obertes. Aquestes portes són eficaces i no ocupen espai lateral.
 5. Portes plegables: Les portes plegables estan compostes per panells que es pleguen com acordions quan s’obren. Són una opció menys comuna però poden ser adequades per a garatges amb restriccions d’espai.
 6. Portes de vidre: Les portes de garatge de vidre estan dissenyades principalment per a ús comercial o residencial de luxe. Són transparents o amb vidres translúcids i proporcionen una aparença elegant i moderna.
 7. Portes de fusta: Les portes de garatge de fusta ofereixen una estètica càlida i tradicional. Solen estar fets de fusta real o materials que imiten la fusta. Exigeixen manteniment regular per mantenir la seva aparença i durabilitat.
 8. Portes de metall: Les portes de garatge de metall, com l’acer o l’alumini, són duradores i requereixen menys manteniment que les de fusta. Poden ser personalitzades amb diferents acabs i colors.
 9. Portes de plàstic o vinil: Les portes de garatge de plàstic o vinil són lleugeres i resisteixen la corrosió. Són una opció d’baix manteniment i es poden trobar en diverses opcions d’estil.
 10. Portes personalitzades: Si busques una opció única, moltes empreses ofereixen la possibilitat de dissenyar i construir portes de garatge personalitzades que s’adaptin a les teves preferències i necessitats específiques.

La elecció del tipus de porta de garatge dependrà del teu pressupost, de l’espai disponible, de l’estil que desitges i de les funcionalitats que necessitis. També és important tenir en compte la qualitat del material i la instal·lació per garantir una operació fiable i de llarga durada.

IMG 7748 scaled 1 - Reparació Portes de Garatges Barcelona

Com mantenir portes de garatge?

El manteniment regular de les portes de garatge és fonamental per garantir el seu funcionament eficient i segur al llarg del temps. Aquí tens algunes pautes per ajudar-te a mantenir les portes de garatge en bon estat:

 1. Inspecció visual regular: Realitza inspeccions visuals regulars de la porta de garatge per buscar signes d’usura, danys o problemes. Comprova els panells, els rails, els muntatges i altres components. Si observes qualsevol problema, actua ràpidament per solucionar-ho.
 2. Neteja: Mantén la superfície de la porta de garatge neta i lliure de brutícia i pols. Utilitza una escombra o un aspirador per retirar la brutícia i altres residus. Neteja la superfície de la porta amb aigua i sabó suau quan sigui necessari.
 3. Lubricació: Lubrica les peces mòbils i els components de la porta de garatge regularment. Això inclou les rodes, els rails, els cables i els muntatges. Utilitza un lubricant de grafit o silicona per evitar que les peces es desgastin i per assegurar-te que la porta s’obri i tanqui suavement.
 4. Ajustaments: Comprova que els rails i altres components estiguin alineats i ajusta-los si cal. Les portes desalineades poden provocar problemes de funcionament.
 5. Comprovació dels sensors de seguretat: Si la teva porta de garatge està equipada amb sensors de seguretat, comprova que funcionin correctament. Assegura’t que els sensors estiguin netos i alineats, i que la porta es detingui i retrocedis si hi ha un obstacle.
 6. Revisió dels cables i les mànegues: Comprova els cables i les mànegues per assegurar-te que estiguin en bon estat i sense signes d’usura o danys. Si observes algun problema, no intentis reparar-los tu mateix; crida a un professional.
 7. Manteniment del motor: Si la teva porta de garatge té un motor, consulta el manual del propietari per a les indicacions de manteniment específiques. Generalment, assegura’t que el motor estigui lliure de pols i brutícia, i manté els contactes elèctrics nets.
 8. Comprovació dels panells i acabats: Si tens una porta de fusta o de plàstic/vinil, comprova els panells per a signes de desgast o danys. En cas de danys, considera la reparació o el reemplaçament de les peces danificades.
 9. Comprovació dels dispositius de seguretat: Assegura’t que tots els dispositius de seguretat, com les barres de torsió, estiguin en bon estat i funcionin correctament.
 10. Programació dels comandaments remots: Revisa els comandaments remots periòdicament per assegurar-te que funcionin correctament i que estiguin sincronitzats amb la porta de garatge.
 11. Servei professional: Programes revisions i manteniment professionals periòdics. Un professional podrà identificar i abordar problemes més complexes que no puguis resoldre per tu mateix.

El manteniment regular pot ajudar a prevenir avaries importants i prolongar la vida útil de la teva porta de garatge. Recorda que si detectes problemes importants o necessites reparacions, és millor confiar en un tècnic especialitzat en portes de garatge per assegurar-te que es facin les reparacions adequades i segures.

Passos de reparació portes de garatge?

La reparació de portes de garatge pot ser complexa i pot implicar riscos si no es fa correctament. Abans de començar qualsevol reparació important, és important assegurar-te que tinguis les eines adequades, comprenguis els riscos associats i consideris trucar a un professional si no tens experiència prèvia en reparacions de portes de garatge. A continuació, t’oferiré una visió general dels passos generals per a algunes reparacions comunes:

 1. Desconnecta la font d’alimentació: Abans de realitzar qualsevol reparació, desconnecta la font d’alimentació de la porta de garatge per evitar accidents elèctrics.
 2. Inspecciona el problema: Identifica clarament el problema amb la porta de garatge. Examina els components afectats i determina la causa del problema.
 3. Reparació de resort de torsió: Si el resort de torsió està trencat o danificat, és molt important que truquis a un professional. La reparació del resort de torsió és perillosa i pot provocar ferides greus si no es fa correctament. No intentis fer-ho tu mateix.
 4. Reparació de panells o superfície: Si tens panells de la porta de garatge danificats, pots intentar reemplaçar-los si tens habilitats de bricolatge. Hauràs de desmuntar els panells trencats i muntar-ne de nous amb les eines adequades.
 5. Reparació de motor: Si el motor de la porta de garatge té problemes, comprova les connexions elèctriques i assegura’t que estiguin ben connectades. Si no pots identificar la causa del problema, crida a un professional per a la reparació del motor.
 6. Reparació de cables o peces mòbils: Si els cables o les peces mòbils estan danificats o desgastats, pots reemplaçar-los seguint les indicacions del fabricant i utilitzant les peces de recanvi adequades. Assegura’t que la porta estigui bloquejada o sostinguda de manera segura abans de fer aquest tipus de reparacions.
 7. Ajustaments i lubricació: En alguns casos, els problemes de funcionament poden resoldre’s amb ajustaments menors i lubricació de les peces. Consulta el manual del propietari de la porta de garatge per a instruccions específiques sobre com realitzar aquests ajustaments.
 8. Reparació dels sensors de seguretat: Si els sensors de seguretat estan fora de l’ús o mal alineats, verifica si hi ha obstacles davant d’ells i assegura’t que estiguin alineats correctament.
 9. Prova el funcionament: Després de realitzar les reparacions, prova el funcionament de la porta de garatge amb tota precaució. Comprova que s’obre i tanca correctament i que no hi ha sorolls o comportaments inusuals.
 10. Servei professional: Si no tens confiança en la teva habilitat per a realitzar les reparacions o si el problema persisteix després de les teves intervencions, és millor trucar a un tècnic especialitzat en portes de garatge per a la reparació. La seguretat és una prioritat quan es tracta de portes de garatge.

Recorda sempre prendre precaucions de seguretat i seguir les instruccions del fabricant i les normatives locals quan facis reparacions a la teva porta de garatge. Si tens dubtes o si la reparació sembla complicada, és més segur trucar a un professional.

5/5 - (1 voto)

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Scroll al inicio
665 470 870