Motors Portes de Garaje Barcelona

Motors Porta de Garatge Barcelona Instal·lació i Cambi Motors Portes Enrotllables Barcelona Serveis Motors Portes Basculants Barcelona Serveis Motors Portes Batents Barcelona Serveis Motors Portes Correderas Barcelona

Truqui ara al : 665 470 870

motorizacion puerta - Motors Portes de Garatge

Motor Portes de Garatge Barcelona Serralleria Barna. Servei de serralleria urgent i no urgent de instal·lació i substitució de motors i automatismes de portes automàtiques. Portes motoritzades en garatges, pàrquings, magatzems, botigues o qualsevol tipus de local a Barcelona ciutat i àrea metropolitana de Barcelona.

Amb més de 20 anys d’experiència en el sector; hem acumulat un ampli coneixement tècnic sobre tot tipus d’automatismes i motors per a portes automàtiques enrotllables, basculants, batents o corredisses.

Cada automatisme motor de porta automàtica que instal·lem a Serralleria Barna porta amb si un sistema integrat que ve amb la nostra garantia de rendiment de total confiança, per quan més ho necessiti i tots els dies.

Pensant en la seguretat, facilitat d’operació i conveniència per realitzar les tasques diàries dels nostres clients, els automatismes motor de portes automàtiques que instal·lem estan triats i revisats rigorosament per ajustar-se als exigents estàndards de qualitat, resistència i capacitat de treball que es requereix per les tasques que ens demanen els nostres clients.

Instal·lació i canvi Motors de Portes de Garatge Enrotllables Barcelona

motor enrollable - Motors Portes de Garatge

Tenim una llarga experiència amb qualsevol tipus de problema amb l’automatisme motor porta garatge enrotllable; donem ràpida solució als nostres clients a disposar de la seva persiana motoritzada ràpidament en funcionament.

La nostra dilatada experiència treballant amb motors de garatge; fa que els nostres tècnics serrallers siguin tècnicament els millors en tot Barcelona. Això ens permet donar la millor relació qualitat / preu en serveis de reparació o instal·lació d’automatismes motor a portes de garatge i persianes enrotllables a Barcelona.

Com serrallers experts en instal·lació i sustitució d’automatisme motor portes enrotllables comprenem la dinàmica de mercat modern i les complexitats de la seguretat, la qualitat i la consciència ambiental en el lloc de treball, garatge o magatzem. Per tant, reconeixem la necessitat de brindar els nostres serveis experts en reparacions i instal·lacions d’automatismes motor en portes enrotllables industrials, en botigues, locals comercials, magatzems i garatges.

A causa de trencaments per ús o desgast o per altres raons; de vegades es necessita una reparació urgent del motor de persiana i facilitar l’obertura de el local, botiga o garatge. Serralleria Barna disposa de servei urgent i no urgent de reparació d’automatisme motor portes garatge Barcelona i en municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona.

Automatisme Motor Porta de Garatge Basculant Barcelona

motor basculante - Motors Portes de Garatge

Els automatismes motors portes de garatge basculants Barcelona permet l’obertura i tancament de la porta de manera automàtica ja sigui mitjançant polsadors o comandaments a distància. Quan la porta està en funcionament, es pot interrompre el seu moviment amb l’ús de diferents dispositius (desbloqueig manual, comandament a distància, polsador de paret o fotocèl·lules, etc).

El nostre enfocament és proporcionar a tots i cadascun dels nostres clients un producte i servei de classe mundial, fet a mida per abordar les seves necessitats específiques i el nostre servei postvenda està dirigit a oferir contínuament als nostres valuosos clients el valor afegit que s’espera d’un servei dinàmic i innovador.

Servei urgent i no urgent de reparació instal·lació i substitució d’automatisme motor porta basculant a Barcelona. Instal·lem motors de diverses potències per a portes basculants de fins a 100Kg, o 2.30m d’alçada.

Demani pressupost sense compromís a Serralleria Barna; per telèfon, WhatsApp o enviant missatge pel formulari de consulta d’aquesta pàgina.

Instal·lació i canvi de Motors de Portes Batents Barcelona

puerta batiente 1 - Motors Portes de Garatge

Serrallers experts en instal·lació i reparació d’automatismes motor porta garatge batent Barcelona. Aquests motors estan dissenyats per a l’automatització de portes batents de fins a 4 m per full. Construïts amb materials extremadament robustos, podent ser exposats a un ús intensiu en garatges i aparcaments. Compacte de mides reduïdes, es pot instal·lar en qualsevol tipus de portes. Amb motor i sistema mecànic desenvolupats per a un moviment silenciós. Disposa de sistema de desbloqueig per obertura manual en cas d’avaria.

La nostra àmplia gamma de motors per a portes batents ens permet instal·lar en portes d’una o dues fulles de fins a 4 m d’ample. Podem incloure sistemes de seguretat per evitar que la seva porta el copegi a vostè, el seu automòbil o a persones pròximes a la porta en funcionament. Disposem de controls remots que faciliten el tancament i obertura de la porta a distància o des del seu vehicle. També podem instal·lar controls d’accés com intercomunicadors, teclats o interruptors de clau perquè pugui ingressar a la seva propietat com a vianant.

Tots els motors per a portes batents que instal·lem estan provats i compleixen amb els estàndards de seguretat, el que garanteix que siguin marques en què pot confiar.

Demani pressupost sense compromís per a instalacion o reparacion de Automatisme Motor Porta Batent Barcelona Serralleria Barna

Automatisme Motor Portes Corredisses Barcelona

motor corredera 1 - Motors Portes de Garatge
Especialistes en
instal·lar i reparar motors per a portes corredisses a Barcelona. Motors desenvolupats per a automatització de portes corredisses de fins a un màxim de 800kg a 1000kg. Amb un disseny modern, adequat a qualsevol ambient, aquests motors estan fabricats per a ser resistents a les inclemències de el temps, son forts i silenciosos.

En previsió d’inclemències meteorològiques, aquest producte incorpora una central de control protegit i de fàcil accés, permetent una fàcil programació i manteniment. De construcció robusta proporciona una elevada força i resistència, de dimensions reduïdes per a una fàcil i còmoda instal·lació.

El nostre propòsit a Motors Portes de Garatge Barcelona Serralleria Barna; és proporcionar als nostres clients tota la seguretat i confiança en el funcionament correcte del seu automatisme Motor de Persiana, Motor porta Basculant, Motor de porta Batent o Motor porta Corredissa.

Quan no pugui accedir a l’interior del seu garatge, botiga, garatge o local; perquè s’ha trencat o no funciona l’automatisme motor de persiana o el motor porta garatge basculant, batent o corredissa, truqueu a Serralleria Barna.

Fem reparacions, instal·lacions i canvis de motors per a ús semiintensiu o intensiu. Per pressupost sense compromís contactar amb Motors de Garatge Barcelona Serralleria Barna AVUI MATEIX!

Contacteu amb nosaltres

  On treballem

  5/5 - (1 voto)

  Motors Portes de Garatge

  Motors Portes de Garaje Barcelona Motors Porta de Garatge Barcelona Instal·lació i Cambi ☎ Motors Portes Enrotllables Barcelona ➤ Serveis Motors Portes Basculants Barcelona ➤ Serveis Motors Portes Batents Barcelona ➤ Serveis Motors Portes Correderas Barcelona Truqui ara al : 665 470 870 Motor Portes de Garatge Barcelona Serralleria Barna. Servei de serralleria urgent i [...]

  manya banner - Motors Portes de Garatge

  C. d'Enric Granados, 63
  08008 Barcelona Catalonia ES

  Telefono

  • 665 470 870

  Email

  Web

  Descripcion

  Motors Portes de Garatge Motors Portes de Garaje Barcelona Motors Porta de Garatge Barcelona Instal·lació i Cambi ☎ Motors Portes Enrotllables Barcelona ➤ Serveis Motors Portes Basculants Barcelona ➤ Serveis Motors Portes Batents Barcelona ➤ Serveis Motors Portes Correderas Barcelona Truqui ara al : 665 470 870 Motor Portes de Garatge Barcelona Serralleria Barna. Servei de serralleria urgent i [...]

  Coordenadas: 41.3909535, 2.153208
  Precio: 80 - 350€
  Scroll al inicio
  665 470 870