Bombins i cilindres de seguretat Barcelona

Bombin seguridad - Bombins pany Barcelona, Serrallers 24 hores BarcelonaSerrallers 24 hores Barcelona experts en instal·lar i substituir bombins i cilindres de seguretat en panys de totes les marques i models. Oferim les millors condicions en bombins i cilindres de seguretat, antibumping, antitrepant i antirotura. Treballem les millors marques de bombins i cilindres de pany, entre elles Abus, Arcu, Azbe, Baton, Cisa, Corbin, CR, Ezcurra, Fac, Fichet, Inceca, Iseo, Jis, JPM, Linx, Mauer, MCM, Mia, Moia , Mottura, Multilock, en Potent, Serraller, Sidese, STS, Tesa, Tover, UCEM.

Bombins i cilindres antibumping Barcelona

cilindro antibumping - Bombins pany Barcelona, Serrallers 24 hores BarcelonaSerrallers 24 hores Barcelona especialistes en canviar bombins de qualsevol tipus a bombins antibumping, antitrepant i antirotura amb protecció activa. El 90% dels panys existents al mercat s’obren pel mètode bumping. Els bombins antibumping que fem servir compten amb nivells de protecció superiors als estàndards de la normativa europa vigent a Espanya, i són del tipus incopiable, resistents al rossinyol o ganzúa, al trepant, la torsió i l’extracció. Els nostres bombins compten amb perns antirossinyol, perns de detecció de clau i elements de regata.

«Bombins pany Barcelona, Serrallers 24 hores Barcelona»

Bombins pany perfil europeu Barcelona

cilindro europeo barcelona - Bombins pany Barcelona, Serrallers 24 hores BarcelonaSerrallers experts en bombins de perfil europeu a Barcelona. En molts casos, amb el canvi de bombi del pany i de vegades amb l’adaptació del cilindre als de perfil europeu evitem haver de canviar el pany sencer, amb el consegüent estalvi en la posada en funcionament del seu pany. Els bombins de perfil europeu de clau plana o de punts reversibles tenen una capacitat excepcional de combinació i són el tipus ideal per amaestraments de claus en edificis residencials, d’oficines o institucionals ja que la segona fila de pitons manté intacta la seguretat.

Cilindres de pompa Barcelona

cilindro cerradura barcelona - Bombins pany Barcelona, Serrallers 24 hores BarcelonaSerrallers 24 hores amb dilatada experiència en substituir cilindres de pompa que generalment van en panys de seguretat superposades o en les anomenades caixes centrals de seguretat. Disponibles per a diverses marques de panys i especificacions tècniques de seguretat, treballem cilindres de pompa antirossinyol i antibumping i preparats per a claus incopiables. També fem adaptacions de cilindres de pompa a cilindres de perfil europeu. Truqui’ns per a un pressupost sense compromís.
 

Contacteu amb nosaltres

  On treballem

  4.5/5 - (2 votos)

  Bombins pany Barcelona, Serrallers 24 hores Barcelona

  Bombins i cilindres de seguretat Barcelona Serrallers 24 hores Barcelona experts en instal·lar i substituir bombins i cilindres de seguretat en panys de totes les marques i models. Oferim les millors condicions en bombins i cilindres de seguretat, antibumping, antitrepant i antirotura. Treballem les millors marques de bombins i cilindres de pany, entre elles Abus, [...]

  manya banner - Bombins pany Barcelona, Serrallers 24 hores Barcelona

  C. d'Enric Granados, 63
  08008 Barcelona Catalonia ES

  Telefono

  • 665 470 870

  Email

  Web

  Descripcion

  Bombins pany Barcelona, Serrallers 24 hores Barcelona Bombins i cilindres de seguretat Barcelona Serrallers 24 hores Barcelona experts en instal·lar i substituir bombins i cilindres de seguretat en panys de totes les marques i models. Oferim les millors condicions en bombins i cilindres de seguretat, antibumping, antitrepant i antirotura. Treballem les millors marques de bombins i cilindres de pany, entre elles Abus, [...] Bombins pany Barcelona, Serrallers 24 hores Barcelona. Servei urgent i no-urgent sustitució i canvi de bombins pany totes les marques.

  Coordenadas: 41.3909535, 2.153208
  Precio: 80 - 350€
  Scroll al inicio
  665 470 870